Welkom

Welkom op de site van de Bewoners Vereniging Werkgroep Oud-Charlois (WOC). Al in 1973 was er in de wijk Oud-Charlois een samenwerkingsverband van bewoners dat zich Werkgroep Oud-Charlois noemde. In 1984 vond de officiële oprichting van de huidige bewonersvereniging plaats en in 2004 zijn de statuten zodanig veranderd dat de vereniging in staat is een veel bredere groep bewoners als lid te accepteren dan tot dan het geval was. (zie verder onder ‘Oud- Charlois’)

 

Bekijk hier de NIEUWSFLITS!!! Nieuws

 

Lees hier ons privacybeleid: LEES PRIVACYBELEID

 

Nieuws
1 maart Speelstad Rotterdam
Op 1 maart is eindelijk het draaiende restaurant van Speelstad Rotterdam feestelijk geopend.
.
Het draaiende restaurant is het eerste deel van ‘Speelstad Rotterdam’. Daarna volgt het Evolution (een 36 meter hoog zwiepend reuzenrad met gondeltjes) en een 500 meter lange glijbaan. In 2020 moet Speelstad Rotterdam af zijn.Openingstijden wijkwinkel
Het spreekuur in wijkwinkel van de bewonersvereniging Werkgroep Oud Charlois is op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 9.30 uur tot 11.30 uur.
Skyline van Rotterdam - www.skylinecity.info
Wilt u op een andere manier kennis maken met Rotterdam? Kijk dan eens op de website www.skylinecity.info van de jonge Rotterdamse fotograaf Anton de Zeeuw.