Welkom

Welkom op de site van de Bewoners Vereniging Werkgroep Oud-Charlois (WOC). Al in 1973 was er in de wijk Oud-Charlois een samenwerkingsverband van bewoners dat zich Werkgroep Oud-Charlois noemde. In 1984 vond de officiële oprichting van de huidige bewonersvereniging plaats en in 2004 zijn de statuten zodanig veranderd dat de vereniging in staat is een veel bredere groep bewoners als lid te accepteren dan tot dan het geval was. (zie verder onder ‘Oud- Charlois’)

 

Bekijk hier de NIEUWSFLITS!!! Nieuws

 

Lees hier de laatste BUURTKRANT!!!

 

Nieuws
Openingstijden wijkwinkel
Het spreekuur in wijkwinkel van de bewonersvereniging Werkgroep Oud Charlois is op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.30 uur tot 11.30 uur.
Door gebrek aan vrijwilligers is er helaas op donderdagochtend tijdelijk geen spreekuur.
PC Netwerkbeheerder nodig ?
Problemen met uw computernetwerk ?? Bel PC Netbiz op 010-4953906
Speelstad Charlois in AVR-gebouw Brielselaan
Het voormalige AVR gebouw aan de Brielselaan wordt door ondernemer Hennie van der Most omgetoverd in een heus speelparadijs. Wat kunnen we verwachten? Op 14 mei 2014 werden de eerste plannen aan het publiek gepresenteerd. Zoals de plannen er nu voorstaan zal Speelstad in 2018 geopend worden. Speelstad zal werk bieden aan 80 mensen. De brand in het voormalige AVR gebouw en de recessie heeft voor de nodige vertraging gezorgd. Zoals er het nu uitziet zal Speelstad Charlois een jaar later dan gepland medio 2017 opend worden! Op het terrein zal er plaats zijn voor 600 auto's. De komende weken zal er met de bouw van het REUZENRAD gestart worden. Hennie van de Most plant dat de meeste bezoekers over het water aangevoerd zullen worden.
Skyline van Rotterdam - www.skylinecity.info
Wilt u op een andere manier kennis maken met Rotterdam? Kijk dan eens op de website www.skylinecity.info van de jonge Rotterdamse fotograaf Anton de Zeeuw.